Links

Triratna Nederland en België
Een overzicht van alle de Triratna boeddhistische centra in de lage landen en overige stichtingen en organisaties verbonden aan de Triratna beweging.

Metta Vihara
Midden in de stille uitgestrektheid van Zeeuws Vlaanderen ligt het retraitecentrum Metta Vihara. Ervaren ordeleden organiseren korte en langere retraites, geschikt voor beginners en voor meer ervaren retraitegangers.

Lage landen ochtend meditatie (online)
Woon je niet in de buurt van een boeddhistisch centrum? Gelukkig wordt de dharma ook online gedeeld. Bekijk hier het aanbod en haak virtueel aan bij de Triratna sangha van de Lage Landen. Elke maandag en vrijdag verzorgen Hans Wijtman en Dhammapitika een online meditatie, van 8:00 tot 8:45 uur. Iedereen kan inloggen!

The Buddhist Centre
Algemene Engelstalige Triratna website met informatie over de wereldwijde beweging. Je vindt er onder andere nieuws, audio opnames, evenementen en retraitecentra.

de 3 juwelen
Uitgebreide website met boeddhistisch studiemateriaal van diverse auteurs, vooral verbonden aan Triratna. De teksten zijn speciaal gericht op een Nederlands en Vlaams publiek.

Free Buddhist Audio
Beluister opnames van talloze lezingen over alle aspecten van de dharma.