Agenda

De coronacultuur
De maatregelen ter preventie van Covid zijn op 1 juli versoepeld, maar we blijven alert. We houden ons altijd aan de anderhalve meter. We communiceren duidelijk met elkaar om misverstanden te voorkomen. Heb jij of een van je familieleden ziekteverschijnselen? Blijf dan thuis. Je aanmelden voor de woensdagavonden hoeft niet meer. We kunnen binnen de 1,5 meter afstand 14 bezoekers in BC Arnhem ontvangen, erop vertrouwend dat wij ‘volop gewaar zijn’. In de zomermaanden komen er meestal minder mensen. Als er toch meer dan 14 personen op komen dagen, dan lossen we dat ter plekke op een fijne en creatieve manier op.

Wil je kennis maken met Boeddhistisch Centrum Arnhem? Je bent van harte welkom op een van onze woensdagavonden. Meld je wel eerst even aan via de mail, dan kunnen we je met alle aandacht ontvangen.

Woensdag 8 juli 19:00 – 21:00
Meditatie en studie: Dhammapitika vertelt over gelijkmoedigheid, de vierde Brahma Vihara. De deur opent om 18:45. Iedereen is welkom, een vrijwillige donatie wordt gewaardeerd.

Woensdag 22 juli 19:00 – 21:00
Meditatie en studie: Sobhanandi vertelt over het Dharma juweel. De deur opent om 18:45. Iedereen is welkom, een vrijwillige donatie wordt gewaardeerd.

Woensdag 5 augustus 19:00 – 21:00
Meditatie en studie: Tarodaya vertelt over het Sangha juweel. De deur opent om 18:45. Iedereen is welkom, een vrijwillige donatie wordt gewaardeerd.

Woensdag 19 augustus 19:00 – 21:00
Meditatie en studie: Silavadin vertelt over het Boeddha juweel. De deur opent om 18:45. Iedereen is welkom, een vrijwillige donatie wordt gewaardeerd.